Liposuctie – liposculpture

Prijs liposuctie vanaf 1250,-

Wegzuigen van overtollig vet

Heeft u alles geprobeerd om ‘vet’ te verliezen maar krijgt u op sommige plekken niet het gewenste resultaat? Dan biedt liposuctie of liposculpture u wellicht een oplossing. Liposculpture is een andere naam voor liposuctie, waarbij de plastisch chirurg het lichaam ‘sculptuurt’. Door plaatselijke vetophoping kunnen de contouren van uw lichaam niet in verhouding zijn.

QUOLE for men biedt verschillende plastische chirurgie zoals een ooglidcorrectie, botox en filers, liposuctie, facelift MACS-lift, buikwandcorrecti, oorcorrectiee,, borstverkleining voor mannen en pectorale implanteten

Met liposculpture kunnen plaatselijke vetophopingen worden weggezogen, wanneer dit ondanks beweging en/of dieet niet lukt.Veel voorkomende plaatsen van vetophoping zijn de buik, billen, bovenbenen, knieën en onder de kin.

Liposuctie is geen methode om af te vallen en wordt alleen uitgevoerd wanneer u een redelijk normaal gewicht heeft. Daarnaast moet uw huid voldoende elasticiteit hebben.

Wat gebeurt er bij een liposuctie?

Liposculpture wordt uitgevoerd onder loco-regionale verdoving of onder algehele narcose. Dit is afhankelijk van de te behandelen gebieden en de zwaarte van de ingreep. De te behandelen plaatsen worden via kleine incisies in de huid ingespoten met een speciale vloeistof. Deze vloeistof maakt het vet vloeibaarder en losser. Met kleine zuigbuisjes wordt het overtollige vet verwijderd. Daar waar nodig wordt vetweefsel ingespoten.
Bij QUOLE for men wordt de turnescent liposculpture methode gebruikt, hierdoor beschadigt het weefsel minder en is er nauwelijks bloedverlies.

Herstel na een liposuctie behandeling

De eerste 4 weken na de liposuctie / liposculpture dient u dag en nacht speciale compressiekleding te dragen. Na deze 4 weken moet u de kleding nog 2 weken overdag dragen. Door het dragen van de compressiekleding wordt de zwelling beperkt. De eerste week is het raadzaam om rustig aan te doen, maar is het wel belangrijk om in beweging te blijven in verband met de bloedsomloop. Na 2 weken kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten en mag u weer autorijden. Sporten kunt u na 4-6 weken weer oppakken.

Mogelijke complicaties na liposculpture zijn lichte zwellingen van de huid en een beurs gevoel. Dit verdwijnt na enkele weken. Lichte massage van de huid kan helpen. Het eerste resultaat van liposculpture is na enkele weken zichtbaar, maar het definitieve resultaat is pas na enkele maanden te beoordelen. Twijfelt u aan de voortgang van uw herstel neem dan altijd contact op met uw specialist.

Gratis eerste consult voor een liposuctie behandeling door de plastisch chirurg

Het eerste consult bij QUOLE for men is vrijblijvend als het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Hiervoor zullen dan ook geen kosten worden berekend. Voor meer informatie over deze behandeling, QUOLE for men of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze assistentes via 040 – 22 22 370 of via email.

Specialisme: Plastische chirurgie

Prijzen onverzekerde zorg