Borstverkleining bij QUOLE for men

Overweegt u een een borstverkleining? Onze plastisch chirurgen luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar de verschillende mogelijkheden om zo een eerlijk en realistisch advies te kunnen geven. Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende borstcorrecties.

Het eerste consult bij de plastische chirurg is bij QUOLE for men vrijblijvend en gratis. Naar aanleiding van dit consult krijgt u een advies op maat, met daarbij het totale kostenoverzicht.

Narcose en nazorg zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Bovendien wordt u bij ons in alle fases van de behandeling gezien door uw eigen plastisch chirurg.

Bosrtverkleining of Gynaecomastie (heren) vanaf € 1600,-

Bekijk hier de actuele prijzen voor al onze plastisch chirurgische behandelingen.

*) QUOLE for men biedt zowel onverzekerde als verzekerde zorg. Omdat wij contracten hebben met de zorgverzekeraars, is het bij ons in sommige gevallen mogelijk dat de kosten voor een plastisch chirurgische ingreep binnen de verzekering vallen, bijvoorbeeld bij kapselvorming bij pectorale implantaten.
Indien u een verwijzing van uw huisarts heeft, kunnen wij na een gesprek met uw plastisch chirurg een aanvraag voor vergoeding doen bij uw zorgverzekeraar.
Tijdens het eerste consult worden de mogelijkheden besproken en toegelicht.