Dermatologie bij QUOLE for men

Bij QUOLE for men kunt u bij de afdeling dermatologie terecht voor verschillende dermatologische behandelingen. Onze dermatologen zien en behandelen u in de poliklinische kamers van het centrum. Op verwijzing van uw huisarts of bedrijfsarts vallen de meeste dermatologische behandelingen onder verzekerde zorg. U kunt daarbij denken aan het verwijderen van moedervlekken, het behandelen van acne maar ook het verhelpen van het overmatig transpireren met Botox.

overmatig transpireren hyperhydrosis

Behandeling van huidziekten en huidafwijkingen

Dermatologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen van de huid, de nagels en het haar.De diversiteit aan huidziekten en huidafwijkingen is zeer groot. Het betreft zowel aangeboren aandoeningen, zoals wijnvlekken en moedervlekken, als verworven aandoeningen. Dit zijn bijvoorbeeld goedaardige en kwaadaardige gezwellen, huidinfecties, ontstekingsprocessen, allergische aandoeningen en beschadigingen van de huid door omgevingsfactoren. Daarnaast houdt onze dermatoloog zich ook bezig met chronische wonden en cosmetische huidafwijkingen.

Nederlandse Kankerregistratie

QUOLE for men by Medisch Centrum Waalre werkt samen met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Het IKNL beheert de Nederlandse Kankerregistratie (NKR). De NKR is een landelijk dekkende databank met betrouwbare en relevante gegevens van alle patiënten met kanker. Sinds 1989 bevat de databank cijfers van patiënten uit heel Nederland. De gegevens uit de NKR worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en statistiek in het belang van de volksgezondheid en blijven voor dit doel voor onbepaalde tijd beschikbaar.

Voor alle informatie verwijzen wij graag naar de folder van het IKNL.

Wachtlijst dermatologie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van QUOLE for men, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Avondpoli

Één keer per twee weken is het mogelijk om op maandagavond een afspraak te maken voor controle of behandeling bij de dermatoloog.

Verzekerde zorg bij QUOLE for men

QUOLE for men is een handelsnaam van Medisch Centrum Waalre. Als IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg) mag Medisch Centrum Waalre – en daarmee QUOLE for men – van het Ministerie van Volksgezondheid verzekerde zorg verlenen voor diverse dermatologische behandelingen en ingrepen. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen, dient u wel in het bezit te zijn van een verwijzing van uw huisarts of bedrijfsarts.

Behandelingen dermatologie

Moedervlekken verwijderen | Controle op kwaadaardige huidaandoeningen (oncologie) | Overmatig transpireren | Psoriasis | Acne |

Specialisten

Ellen Liberton