De beste versie van jezelf

Quole for men staat bekend om de deskundigheid van de afdeling plastische chirurgie. Maar in sommige gevallen is de stap naar de plastisch chirurg te groot en verkiezen cliënten een tijdelijke oplossing. Met de uitbreiding van ons team met de afdeling Cosmetische geneeskunde kan Medisch Centrum Waalre nu ook een breed scala aan behandelingen met injectables aanbieden.

Naast de reguliere cosmetische behandelingen met spier ontspanners en fillers, biedt Quole for men ook behandelingen aan tegen overmatig zweten, spanningshoofdpijn en acnelittekens.

Lees hier meer over de behandelingen met injectables.

Deskundige artsen

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundige arts. Uiteraard zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde of de NVPC.

Multidisciplinair team

Doordat Quole for men diverse specialisten heeft, is het eenvoudig om behandelingen te combineren. Daarnaast vindt er geregeld een interdisciplinair overleg plaats zodat de kennis binnen de vakgroepen wordt gedeeld. Hierdoor krijgt de cliënt altijd de beste behandeling.

Consult Cosmetische geneeskunde

Het eerste consult bij Quole for men is gratis. Mocht u uiteindelijk de behandeling niet laten uitvoeren dan kunnen er kosten voor het consult in rekening worden gebracht.