Combinatie van meerdere ingrepen

prijs vanaf 795,-

Bent u veel gewicht kwijtgeraakt of wilt u graag maar ‘1x onder het mes’. Bespaar tijd en geld met onze make-over: Body-fit.

Samen met de plastisch chirurg bespreekt u uw wensen en wordt er een behandelplan opgesteld. Hierbij worden de ingrepen die gecombineerd kunnen worden tijdens 1 operatiemoment, gecombineerd. De plastisch chirurg zal hier enkel voor kiezen als er geen extra risico’s ontstaan door het combineren van de ingrepen. Een verhoging van de mogelijke complicaties is een reden om de ingrepen toch op een andere manier te plannen zodat dit acceptabel is voor u en voor de chirurg. Hieronder hebben wij een aantal Body-fit ingrepen omschreven. Heeft u een ander idee over een gecombineerde ingreep? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend -gratis- consult aan met 1 van onze plastisch chirurgen.

total make-over Body-fit voor mannen

Body-fit : Complete body

Prijs vanaf € 6975,-

Bij de Complete body behandeling wordt er een facelift uitgevoerd en een liposuctie van de borst en buik.

Body-fit : Facial rejuvenation

Prijs vanaf € 950,-

De Body-fit Facial rejuvenation behandeling bestaat uit een ooglidcorrectie boven of onder en injectables in het gezicht

Body-fit : Weight loss

Prijs vanaf € 9975,-

Bij veel gewichtsverlies heeft het lichaam soms moeite om de verandering aan te kunnen. Een ingevallen gezicht en overtollige huid in de hals of op het lijf kunnen het gevolg zijn. Bij de behandeling Body-fit: Weight loss worden deze onsierlijke gevolgen van uw gewichtsverlies verholpen. Er vind een buikwandcorrectieplaats en overtollige huid op uw benen en uw armen wordt weggehaald. Daarnaast wordt uw gezicht verjongd door een MACS-lift waarbij de ontstane rimpels en de overtollige huid in de hals wordt weggenomen.

Body-fit : Perfect smile

Prijs vanaf € 795,-

Bent u onzer over uw lach omdat u niet tevreden bent met uw tanden en of uw lippen en lachrimpels? Met de Perfect Smile behandeling wordt uw gebit als nieuw door de plaatsing van facings, uw (lach-) rimpels worden behandeld met Botox en uw lippen worden wat voller gemaakt met Juvederm fillers.

Herstel na een Body-fit behandeling

Het herstel van uw behandeling hangt af van de gekozen combinatie. Op deze website kunt u het herstelverloop van de afzonderlijke behandelingen lezen. Houdt er wel rekening mee dat het lichaam harder moet werken om te herstellen als u meerdere behandelingen tegelijkertijd laat uitvoeren. De behandelende specialisten zullen dit met u bespreken zodat u goed weet hoe uw herstel naar verwachting gaat verlopen. Twijfelt u aan de voortgang van uw herstel neem dan altijd contact op met uw specialist.

 

Gratis eerste consult voor een Body-fit make-over door de plastisch chirurg

Het eerste consult bij QUOLE for men is vrijblijvend. Hiervoor zullen dan ook geen kosten worden berekend.Voor meer informatie over deze behandelingen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze assistentes via 040 – 22 22 370 of via email.

 

Prijzen

Specialisme: Plastische chirurgie