Herstel van vorm en functie

Al jaren staan QUOLE Medisch Centrum Waalre (QUOLE for men) en QUOLE Kliniek Oisterwijk bekend als betrouwbare adressen voor plastische chirurgie. Niet alleen in de omgeving van Eindhoven en Tilburg maar ook ver daar buiten. Twee zeer ervaren plastisch chirurgen verrichten diverse cosmetische en reconstructieve operaties. De kliniek voldoet aan de strenge eisen van het ZKN kwaliteitskeurmerk*. Daarnaast moeten de plastisch chirurgen bij QUOLE for men lid zijn van de NVPC en/of de NVEPC .

Naast injectables, zoals Botox en fillers, zijn ooglidcorrecties en borstverkleiningen voor mannen de meest bekende en meest uitgevoerde cosmetische ingrepen.

QUOLE for men biedt verschillende plastische chirurgieQuole for men voor een ooglidcorrectie

Bij QUOLE for men kunt u ook terecht voor een totall make-over (Body-fit) een facelift, een oorcorrectie, het verwijderen van een moedervlek, een buikwandcorrectie of liposuctie. Een totaal overzicht vindt u hieronder. Sommige behandelingen vallen onder de verzekerde zorg. Indien nodig kunnen wij een machtigingsaanvraag bij de zorgverzekeraar voor u verzorgen. Hiervoor dient u een verwijzing van de huisarts te hebben.

Consult plastische chirurgie

Het eerste consult bij de afdeling plastische chirurgie van QUOLE for men is vrijblijvend. Hiervoor zullen dan ook geen kosten worden berekend. Bij QUOLE for men wordt u altijd gezien en behandeld door dezelfde arts. De plastisch chirurg kan bij de intake (uw eerste consult) al uw vragen beantwoorden. Zodat u met een vertrouwd gevoel uw ingreep ondergaat. Ook zal de plastisch chirurg u een toelichting geven op de kosten van de behandeling. De prijs is altijd all-in dus inclusief nazorg.

Wachtlijst plastische chirurgie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van QUOLE for men, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Behandelingen plastische chirurgie bij QUOLE for men

Gezicht Borst Algemeen
Facelift Borstverkleining Botox & Fillers
Ooglidcorrectie Make-over: Body-fit
Oorcorrectie
Liposuctie
Voorhoofdslift
Kin- en/of kaakcorrectie
Pols Buik
Ganglion Buikwandcorrectie
Carpaal tunnel syndroom

Specialisten

Harm Hawinkels | Vincent Donders

Prijzen

 

*QUOLE Kliniek Oisterwijk valt niet onder het ZKN keurmerk van QUOLE Medisch Centrum Waalre.