Chirurgische basiszorg

QUOLE for men heeft een afdeling Algemene chirurgie. Hier worden aandoeningen zoals een liesbreuk, navelbreuk of maagkuilbreuk in dagopname behandeld door de algemeen chirurg.

Wachtlijst algemene chirurgie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van QUOLE for men, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Verzekerde zorg

QUOLE for men is een handelsnaam van Quole Medisch Centrum Waalre. Als IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg) mag Quole Medisch Centrum Waalre en daarmee QUOLE for men van het ministerie van volksgezondheid verzekerde zorg verlenen voor diverse chirurgische ingrepen. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen dient u wel in het bezit te zijn van een verwijzing van uw huisarts of bedrijfsarts.

Meest voorkomende behandeling

De liesbreuk is de behandeling die het meest wordt uitgevoerd door de afdeling algemene chirurgie. Vooral door de korte wachttijd en de tijd die we voor elke patiënt nemen. Bij ons bent u geen nummer maar gast.

Bij QUOLE for men worden aandoeningen zoals een liesbreuk, navelbreuk of maagkuilbreuk in dagopname behandeld doo rQUOLE for men algemeen chirurg

 

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere patiënten? Kijk op Zorgkaart Nederland voor reacties van de patiënten.

Specialist

Jan Charbon