Orthopedische chirurgie

Wanneer uw bewegingsvrijheid wordt beperkt

Een team van 4 ervaren orthopedisch chirurgen behandelt bij QUOLE for men diverse aandoeningen. Dit zijn voornamelijk letsels aan de schouder, de hand / pols, de knie en de voet / enkel. De afdeling orthopedie verricht veel kijkoperaties. Bijvoorbeeld aan de knie, enkel of schouder. De reconstructie van de voorste kruisband, als deze gescheurd is, helpt veel mensen weer op de been. Net zoals het weghalen van een hinderlijke knobbel op de voet. Ook een operatie bij het Carpaal Tunnel Syndroom of letsel en vervormingen van vingers, hand en pols staan vaak op de agenda.

Operatiekamer QUOLE for men voor verzekerde zorg en plastische chirurgie

Wachtlijst orthopedie

Vanwege de planbare zorg en de kleinschaligheid van QUOLE for men, zijn we er op gericht om de wachtlijsten en de wachttijd tussen consult en behandeling zo kort mogelijk te houden. Bekijk hier de actuele wachttijden.

Verzekerde zorg

QUOLE for men is een handelsnaam van Medisch Centrum Waalre. Als Instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ) mag QUOLE Medisch Centrum Waalre van het Ministerie van Volksgezondheid verzekerde zorg verlenen voor het specialisme orthopedie. Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen dient u wel in het bezit te zijn van een verwijzing van uw huisarts of bedrijfsarts.

Behandelingen orthopedische chirurgie

Hand – pols Schouder Enkel – voet
Carpaal tunnel syndroom Ac Artrose Kijkoperatie enkel
Duimbasis artrose Ac luxatie Enkelinstabiliteit
Dupuytren Cuff ruptuur Hamerteen
Instabiliteit handwortelbeentjes Kijkoperatie schouder Hallux Valgus
Triggerfinger Slijmbeursontsteking schouder
Ganglion
Skiduim
Knie Elleboog
Kijkoperatie knie Golfarm
Voorste kruisbandreconstructie Tennisarm
Gescheurde Meniscus  Slijmbeursontsteking elleboog

Specialisten

Harm Boons  Lucas Kleijn Hub Noten