Informatie over Harm:

Harm Hawinkels

Drs. Harm Hawinkels was enige tijd werkzaam in het Groote Schuur Hospitaal in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar was hij betrokken was bij de behandeling van brandwonden en aangezichtstrauma. Na zijn terugkeer naar Nederland volgde hij vanaf 1998 de opleiding tot plastisch chirurg. Hij deed dit in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht, VieCuri Medisch Centrum en het Atrium Medisch Centrum.
In april 2007 heeft Drs. Hawinkels zich als plastisch chirurg gevestigd in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond. De aandachtsgebieden van Drs. Hawinkels zijn vormverbeterende chirurgie, handchirurgie en borstreconstructie. Verder bezoekt hij frequent grote internationale congressen en workshops. Zo blijft hij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de plastische chirurgie.

Drs. Hawinkels is lid van de NVPC en NVEPC, een garantie voor de bekwaamheid en bevoegdheid van een plastisch chirurg. In het BIG-register staat Drs. Hawinkels geregistreerd onder nummer 29051856001.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHawinkels, H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Nieuws door Harm Hawinkels:

8 november 2018

Zijn het je ogen.

2 november 2016

Rimpels behandelen met Botox en Fillers

Snel gezien en behandeld
Persoonlijke zorg
Vertrouwde omgeving
Ervaren specialisten
ZKN Kwaliteitskeurmerk