Correctie van uw kin en/of kaak

Prijs kincorrectie of kaakcorrectie vanaf 200,-

Uw kin, uw kaaklijn en uw neus bepalen de vorm en het profiel van uw gezicht. Als u niet tevreden ben over de verhoudingen van uw kin of kaaklijn dan kan een kincorrectie en/of een correctie van uw kaaklijn een uitkomst bieden. De behandeling kan bestaan uit een chirurgische ingreep of uit een tijdelijke oplossing door middel van fillers van Juvederm. U kunt in een vrijblijvend gesprek met onze plastische chirurg uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Onderontwikkelde kin of kaaklijn

De vorm van de kin en de kaaklijn is erfelijk bepaald. Een onderontwikkelde kin komt relatief vaak voor in West Europa. Een kinimplantaat of een kinprothese kan de kin verder naar voren brengen. U kunt in samenspraak met de plastisch chirurg ook kiezen voor een kinbotcorrectie of kaakbotcorrectie. Hierbij wordt het harde weefsel van uw kin of kaak gecorrigeerd.

Fillers in de kaaklijn of kin

Voor een minder ingrijpende behandeling maken we gebruik van fillers. Deze worden door onze plastisch chirurg in de kin of kaaklijn gezet en blijven gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Deze fillers bestaan uit hyaluronzuur (HZ) dit is een lichaamseigen stof. Het hyaluronzuur wordt door het lichaam afgebroken en verdwijnt vanzelf uit uw lichaam.

Dubbele kin

Een dubbele kin wordt verholpen door liposuctie onder de kaaklijn en kin<

Gratis eerste consult voor een kincorrectie of kaakcorrectie door de plastisch chirurg

Het eerste consult bij QUOLE for men is vrijblijvend als het onverzekerde (cosmetische) zorg betreft. Hiervoor zullen dan ook geen kosten worden berekend.Voor meer informatie over deze behandeling, de kliniek QUOLE for men of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze assistentes via 040 – 22 22 370 of via email.

kincorrectie en kaakcorrectie voor mannen bij QUOLE for men

Prijzen

Specialisme: Plastische chirurgie